Od talenta do uspeha – Popotovanje velikanov

od-talenta-do-uspeha1

Od talenta do uspeha – Popotovanje velikanov

26.90 

Čas je, da izveste, kaj vse so ključne sestavine uspeha velikih Slovenk in Slovencev. Vpeljite jih v svoje življenje tudi vi!

  • Število strani: 320
  • Prva izdaja: oktober 2017
  • Format: 15,5 x 21,5 cm
  • Vezava: Mehka vezava

Več

Kategorija:

Knjiga pred vami je svojevrsten vodnik za aktivno in smiselno življenje, ki ga lahko prebirate in doživljate vedno znova. Celoten tokokrog uspeha, zbran na enem mestu, kjer se lahko kadarkoli odžejate, osvežite in naberete novih moči na svojem popotovanju.

V knjigi so navedene celovite rešitve za uspeh, ki jih uporabljajo ali so jih že izkusili uspešne Slovenke in Slovenci. Opremljeni z znanjem in izkušnjami uspešnih boste v svojih ciljih neustavljivi. Ugotovili boste, kako prebuditi in razvneti vsa tista zaspala čustva, ki jih že toliko časa niste uporabljali, da ste že skoraj pozabili, da so v vas. Z njihovo uporabo boste ugotovili, kateri je vaš edinstveni talent. S popolnoma nove perspektive boste spoznali vidike ljubezni, radosti, svobode in ustvarjanja. Med branjem knjige se boste naučili vseh sposobnosti in veščin, brez katerih uresničitev cilja sicer ni mogoča, vendar pa sta jih človeštvo in človek že skoraj pozabila. Ves čas popotovanja se vam bo odkrival vaš univerzalni smisel, vselej dobro skrit dragulj, ki ponazarja podaljšano roko vašega talenta.

Z odkritjem svojega smisla boste enkrat za vselej prepoznali svoje poslanstvo na tem svetu in postavili temelje za svoje prihodnje življenje.

Talenti niso samo ples, petje, gledališka ali filmska igra in igranje na glasbila, kot se zdi, če pogledamo skozi roza očala današnje družbe. Številni svoje talente zakopljejo, ker napačno mislijo, da to, kar znajo in v čemer so dobri, niso talenti. V resnici je talentov nepredstavljivo veliko. Lahko imate odlične vodstvene ali organizacijske sposobnosti, znate abstraktno razmišljati, poslušati in razumeti ljudi. Radi kuhate, se učite tuje jezike, šivate, likate? Imate žilico za zamisli in izumljanje? Čutite strast pri dolbenju lesa, pridelovanju medu ali oblikovanju embalaže? Vse našteto in še več so talenti, ki so popolnoma enakovredni družbeno normiranim talentom.

Vsak talent nosi v sebi zametek spremembe, ki se pozitivno kaže v vsej posameznikovi osebnosti in na vseh področjih njegovega življenja. Prav vsak talent ima popolnoma realno možnost za uresničitev v stvarnosti. Zaradi omreženosti in povezanosti celotnega sveta danes gotovo še bolj kot kadarkoli prej. Zakaj torej ne bi poiskali svojega talent in zaživeli polno? Izberite drugačno pot od sedanje. Prebudite zavedanje, da morate za osvoboditev stopiti iz začaranega kroga in poiskati rešitev zunaj sistema, drugih oseb ali nadzemeljskih sil. Moč, s katero boste sposobni odgovoriti na postavljene izzive, je v vas. Neuničljiva in neizčrpna živi v vaši notranjosti ne glede na vaša leta, pretekle preizkušnje in tragedije.

Zberite moč in zaživite svoj talent.

Mnenja

Ni mnenj.

Napiši prvo mnenje o izdelku.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja